’s Werelds nummer 1 techno DJ Charlotte de Witte staat voor het tweede jaar op rij in een bomvol Flanders Expo. Vorig jaar hostte ze er ‘KNTXT presents Charlotte de Witte – All Night Long’, de grootste editie van KNTXT tot dan toe. Dit jaar keert ze terug naar de legendarische venue voor de eerste editie van KNTXT Konnected, een uniek concept waarin solo sets en back-to-back sessies harmonieus in elkaar overvloeien.

ONYVAA, Enrico Sangiuliano, Charlotte de Witte, Indira Paganotto en Alignment draaien vannacht voor meer dan 18.000 technofans. Het is een internationaal gezelschap uit zo'n 55 verschillende landen. Naast de Belgische achterban vervolledigen Nederland, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, Luxemburg, Griekenland en Portugal de top 10. Op dit moment staat Charlotte zelf achter de decks, zichtbaar genietend van de energie van het publiek en met grote trots dat haar nieuw concept na maanden voorbereiding eindelijk tot leven komt in haar geboortestad Gent.

"KNTXT Konnected is iets ongezien. Ik was heel benieuwd hoe de productie zou samenkomen, aangezien dat een heel belangrijk aspect is voor elke KNTXT show en het is echt epic! Het is ook heel cool om te zien hoe de sets van de KNTXT Family in elkaar overgaan. Ik doe zelf niet vaak B2B-sets, dus ik keek er enorm naar uit! En het feit dat dit allemaal plaatsvindt op zo’n iconische locatie in mijn geboortestad, maakt het alleen maar spannender. Gent, I can’t wait!” – Charlotte de Witte

Een legendarische show op een legendarische locatie. En daar hoort uiteraard ook een legendarische productie bij. In samenwerking met het Tomorrowland-team werd Flanders Expo omgebouwd tot een ware rave tempel, met een spectaculaire lichtshow en top notch geluid.

Deze nacht staat in het teken van samenhorigheid en good vibes en KNTXT Konnected verloopt tot hiertoe dan ook in de beste omstandigheden. Het feest gaat nog door tot 7u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over