Vorige Zaterdag vond in het Sint-Cordula-Instituut te schoten de opnames plaats vna het progrmma EXCLUSIEF. Dit is een prgramma waarin The Top of Music en Tv-id opnames maken met artiesten. Deze vonden plaats tijdens de opendeurdag op die school.

In de vroege namiddag mochten we als eerste Micheal Schuddinck verwelkomen.
Vervolgens kwamen Alina, Marjolein, Paco Carsia en Casa Creola aan. Allemaal vulden ze eerst hun artiestenprofiel in, de ene al wat sneller dan de andere… Daarna kregen we allemaal een rondleiding in de school, gegeven door leerkrachten, directie en leerlingen. Zo zagen we de godsdienstklas, muziekklas, computerklas, … Er was ook een posterbeurs waar zelfs onze artiesten een steentje bijdroegen. Wat later werd de bezoekers de kans gegeven om een handtekening te gaan vragen bij hun idool op onze signeersessie. Terwijl werden er ook interviews afgenomen voor TV ID. Natuurlijk vond er ook een fotoshoot plaats. Deze werd gehouden in het parkje iets verderop, waar iedereen zich kon uitleven in de speeltuin.

Na de opnames vertelde Alina ons dat ze de namiddag voor haar zeer geslaagd was. "De organisatie was zeer goed" zei Alina ons ook nog waarvoor wij haar natuurlijk zeer hartelijk willen danken.

De foto's van deze opnames kun je nu bezichtigen. Wij vonden het alvast een zeer geslaagde dag en er zullen er vlug nieuwe volgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: