Ons enthousiasme kan niet meer op, want Brigitte Kaandorp komt naar België en ze brengt Jenny Arean mee. Ook Gazet Van Antwerpen deelt dat enthousiasme: zij gingen de voorstelling al kijken in Nederland en deelden maar liefst 5 sterren en een heuse lofrede uit. Het "briljantste theaterconcert van het hele seizoen" - dixit GVA - komt op 18 mei naar Capitole Gent en op 19 mei naar Stadsschouwburg Antwerpen.

"Gedeelde Smart bruist als een glas bubbels en biedt een eeuw pure klasse in één voorstelling." De combinatie tussen Brigitte Kaandorp, de koningin van het Nederlandse cabaret, en de Keizerin van het Nederlandse chanson Jenny Arean wérkt. Beiden brengen ze een mix aan succesnummers en pareltjes uit hun rijke carrières. Zoals steeds vakkundig en met veel humor aan elkaar gepraat door Brigitte. "Nog voor Brigitte haar kompaan afschildert als een oudje met een rollator en steunkousen, ligt het publiek al dubbel."

"Elk door Jenny Arean gebracht nummer blijkt een voltreffer en Brigitte Kaandorp vlindert er met veel humor omheen. (...) Het publiek geniet van een uitmuntend theaterconcert, maar krijgt tegelijk het gevoel mee aan de keukentafel te zitten." Mis dit unieke concert dus niet!

Reserveer nog snel één van de laatste tickets en zie Brigitte Kaandorp en Jenny Arean live aan het werk op 18 mei in Capitole Gent en op 19 mei in Stadsschouwburg Antwerpen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: