In de nacht van zaterdag op zondag werd er tijdens ‘I love the 90’s – The party’ weer stevig gedanst in de Trixxo Arena Hasselt. Ook Irma Nulens, de 91-jarigeBomma van DJ Ward’ uit Kortessem was opnieuw van de partij om haar kleinzoon aan te moedigen: “Oh, ik ben zo gelukkig dat ik dit nog allemaal kan en mag meemaken. Ik word er emotioneel van als ik zie hoe het publiek reageert op de muziek. Het is inderdaad één groot feest. Ik was vereerd, maar ook een beetje overdonderd toen Ward mij op het podium riep. Hiermee maakte hij inderdaad een duidelijk statement dat we allemaal weer op een veilige manier kunnen feesten en dat geldt ook voor mensen van een rijpere leeftijd, zoals ik (lacht). Zolang ik gezond blijf en het kan praktisch, probeer ik zoveel mogelijk te gaan kijken als Ward speelt. Ik weet dat hij dat enorm waardeert. Als ik er ben, zegt hij dat ook tegen het publiek en dan zijn er altijd mensen die mij vragen voor een selfie (lacht). Op ‘I love the 90’s’ heeft Ward een groot aandeel en speelt hij meerdere sets voor die duizenden mensen.

Ook DJ Ward was blij dat zijn bomma en vader Jean weer van de partij waren in Hasselt. “In verband met haar Covid Safe Ticket (CST) had mijn bomma vooraf wat gezonde stress. Ze heeft niets met smartphones, dus bracht ze haar CST afgeprint mee en als dubbel gevaccineerde was dat voldoende. Ik zag ze complexloos genieten, net als mijn vader die een paar weken geleden nog aan het werk was als vrijwilliger in het vaccinatiecentrum van Borgloon. Met mijn bomma en familie in de zaal, en het uitzinnige publiek, was het inderdaad weer een bijzondere avond. Ik merk het al een paar weken, maar ook op ‘I love the 90’s’ was de knaldrang bij het publiek bijzonder groot. De mensen zijn het inderdaad beu om in hun kot te blijven. Net als mijn bomma willen ze weer samenkomen en genieten van het leven, met toffe optredens en goede muziek. Het feit dat we in zo’n verhaal ons steentje kunnen bijdragen, maakt mij alleen maar gelukkig.”

De ticketverkoop voor de nieuwe ‘I love the 90’s – The party’-editie, die op zaterdag 9 april 2022 plaatsvindt in de Trixxo Arena Hasselt, start op dinsdag 26 oktober 2021 op www.ilovethe90s.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: