Op 1 december 2011 zenden 200 bioscopen in Europa via satelliet dit unieke evenement uit!
Iedereen aan het dansen in de cinema!

De herfst van 2011 is hét seizoen van Shakira: ze werd de eerste Colombiaanse artieste die een ster op de Hollywood Walk Of Fame kreeg (waar ze Latino superster o.a. Ricky Martin vervoegt) en won op de Latin Grammys de award voor “Person Of The Year” én “Best Female Pop Vocal Album” voor “Sale El Sol”, het album dat eerder al met 6 gouden en 11 platina platen bekroond werd. Superster Shakira verdient haar prijs als persoon van het jaar voor haar humanitaire werk met de stichting Pies Descalzos (die meer dan 6000 Colombiaanse kinderen steunt) en als UNICEF ambassadrice. In de loop van haar carrière werkte de zangeres al samen met artiesten als Beyoncé, Carlos Santana, Stevie Wonder, Miguel Bosé, Annie Lennox, … en trad ze op tijdens de inauguratie van president Barack Obama, de voetbal wereldbeker, …

De verwachtingen zijn hooggespannen voor donderdag 1 december om 20u15 wanneer de Kinepolis bioscopen “A Day With Shakira” zullen vieren. Dit unieke evenement zal iedereen aan het dansen te krijgen en wordt via satelliet in de zalen uitgezonden. In België vindt deze grootse avond plaats in Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt alsook Kinepolis Imagibraine en Palace Liège. Alle informatie via www.shakiralivehd.com!

Beleef voor de allereerste keer op het witte doek en in high definition de beste momenten van haar wervelende live show “Live From Paris”, voorafgegaan door een interview dat Shakira speciaal voor haar fans opnam bij de Latin Grammy Awards in Las Vegas.

“Live From Paris” wordt uitgegeven door Sony Music Entertainment en ligt op 2 december in de winkel als zowel cd+dvd, dvd & Blu-ray. “Live From Paris” bevat de hoogtepunten van Shakira’s weergaloze concert in het Palais Omnisports de Bercy van Parijs op 14 juni 2011. Dit optreden maakte deel uit van haar wereldtour “Sale El Sol / The Sun Comes Out” die de zangeres van Montréal tot Puerto Rico bracht. Het fenomenale optreden bevat Shakira-hits van “Whenever Wherever”, “La Torture”, “Hips Don’t Lie”, Waka Waka” (het meest succesvolle themanummer van de Wereldbeker ooit) tot haar nieuwe single, de Francis Cabrel cover “Je L’Aime À Mourir”.

“A Day With Shakira” is een project van Nexo Digital en Sony Music Entertainment.
Alle informatie en tickets voor Kinepolis Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en Hasselt via www.shakiralivehd.com!

Tracklist
1. PIENSO EN TI
2. WHY WAIT
3. TE DEJO MADRID
4. SI TE VAS
5. WHENEVER WHEREVER
6. INEVITABLE
7. NOTHING ELSE MATTERS
8. DESPEDIDA
9. GYPSY
10. LA TORTURA
11. CIEGA SORDOMUDA
12. GORDITA
13. SALE EL SOL
14. LAS DE LNTUICION
15. LOCA
16. SHE WOLF
17. OJOS ASI
18. ANTES DE LAS SEIS
19. HIPS DON’T LIE
20. WAKA WAKA (THIS TIME FOR AFRICA)
21. JE L'AIME A MOURIR

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: