Met gemiddeld 1.202.433 kijkers (live +3), goed voor 50,5% marktaandeel (VVA 18-54), is Blind Getrouwd aan haar beste première ooit toe. De voorbije week zagen we hoe met Jolien & Lenny en Joke & Stijn reeds twee koppels hun ja-woord gaven in de eerste aflevering van het vierde seizoen. Fans maakten ook al kennis met de 29-jarige leerkrachte Annelies uit Kessel-Lo en de 30-jarige Antwerpse Joris, een zaakvoerder in de IT-sector. Annelies doopte haar toekomstige echtgenoot in aanloop naar hun huwelijk “Hugo”, naar haar favoriete cocktail. Op de vooravond van de trouw, schrijft ze hem een emotionele brief. Vlaanderen kent Hugo’s echte naam ondertussen al, Annelies nog niet. Of, en met hoeveel enthousiasme Annelies en Joris ‘ja’ zeggen, komt de kijker te weten in de tweede aflevering op maandag 4 februari.

Verder maken we kennis met de andere vier deelnemers: Line (29), een mandaatassistente uit Antwerpen, Elke (37), een product assistant uit Zwijndrecht, Victor (29), een Antwerpse office manager en Tim (35), key account manager wonend in Schoten. Wie wordt aan wie gekoppeld? Hoe beleven zij de aanloop naar hun huwelijk? En - ook niet onbelangrijk - wat voor vrijgezellenfeesten hebben hun vrienden voor hen in petto?

WEKELIJKS ONLINE MAGAZINE ‘MEER BLIND GETROUWD’
MET NOG MEER NIEUWS EN EXTRA’S OVER DE REEKS

Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over