Op zondag 26 april organiseert Artists Unlimited, een collectief van muziekliefhebbers en muzikanten, het eerste Belgische Livestream Festival. Dit in samenwerking met Trix, Vooruit, Handelsbeurs en Ancienne Belgique. Ook Absynthe Minded staat op de affiche van dat online festival.

De release van Absynthe Minded’s nieuwe album ‘Riddle of the Sphinx’, die normaal voor 8 mei gepland stond, werd omwille van de coronacrisis uitgesteld naar een later moment. Uit hun zevende studio album brachten Bert Ostyn en co al de singles Mixing The Medicine, Hell Hole en Riddle Of The Sphinx uit, evenals de extra nummers Easy en Clickbait Mermaid.

Op het festival zullen Bert Ostyn & Toon Vlerick alvast een aantal nieuwe nummers van het album voorstellen. Een ticket voor het festival kost 10 euro en kan je kopen via deze link: www.artistsunlimited.online. De livestream zal worden uitgezonden op zondag 26 april, van 15u30 tot 23u. Een uur voor het festival van start gaat, krijgen de bezoekers een link om de livestream te kunnen volgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: