Mitch Mitchelson, de man die Daniel Radcliffe (wereldberoemd van Harry Potter) introduceerde met slapstick en andere aspecten van fysiek theater, komt in oktober naar ons land.

Mitch Mitchelson is een regisseur en gastprofessor uit het Verenigd Koninkrijk. Zijn expertise ligt voornamelijk binnen het fysiek acteren: circustechnieken, slapstick en andere (tragi-) komische vormen. Hij geeft workshops bij heel wat drama-opleidingen en vooraanstaande theaterorganisaties zoals The Royal Shakespeare Company in het VK maar ook in andere landen. Daarnaast coacht hij ook acteurs voor film- en theaterproducties, waaronder dus Daniel Radcliffe.

In oktober kan iedereen met een passie voor theater die ook een mondje Engels spreekt zelf les krijgen van Mitch Mitchelson, en dat zonder de Noordzee over te steken. Op Food For Laughs van 7 tot 9 oktober in Antwerpen, een evenement met focus op humor en theater, geeft Mitchelson een masterclass ‘Let Me Make You Laugh’ rond komisch en tragikomisch acteren. Aanmelden kan nog tot 18 september.

Food For Laughs

Food For Laughs is een driedaags internationaal evenement met de focus op humor en theater. Theaterliefhebbers, denkers, professoren, acteurs, schrijvers, humoristen en publiek komen samen om te praten en te denken over het komische en het populaire op de scène en daarbuiten. Met iedereen van Erps-Kwerps tot Teheran. De vragen ‘Wat maakt iets komisch?’, ‘Hoe breng je komische stukken?’ en ‘Waarmee lachen we nog?’ staan centraal.

Meer info over Food For Laughs vindt je via deze link: https://www.opendoek.be/foodforlaughs

OPENDOEK

OPENDOEK faciliteert en ondersteunt het theater in de vrije tijd, waardoor iedereen met een passie voor podiumkunsten zich kan ontplooien. Hierin staan samenhang, solidariteit en ontmoeting centraal. OPENDOEK wil in de toekomst het komische repertoire, dat door veel gezelschappen gespeeld wordt, meer in de kijker zetten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over