met Regi, Isabelle A, Portland, AMERY, Yolotanker, Deejay Mr. T en DJ ZINA!

Festival aan Zee is opnieuw een GRATIS festival! Op zaterdag 28 en zondag 29 april 2018 vindt dé festivalopener plaats op het strand en de zeedijk van De Panne. Bart Peeters, Masaï Jr, De Helden, Jebroer, Milo Meskens & DJ Shizzle Le Sauvage stonden al op de affiche. Daar komen vandaag Regi, Isabelle A, Deejay Mr. T, AMERY, Portland, Yolotanker en DJ ZINA bij. Met deze lading namen is de affiche bijna compleet.

Van Ibiza tot Hasselt… Regi zorgt over de hele wereld voor een spetterend feestje! Na zijn carrière als producer van de bekende dancegroep Milk Inc focuste Regi zich op producen en dj’en. In 2017 zorgde hij voor een primeur: 'Where did you go? (Summer Love)' werd zijn eerste solo nummer 1-hit. Hij speelde al 3 sets op Tomorrowland en was in 2017 zowat elke week op een Vlaams festival te vinden. Regi brengt de madness van Tomorrowland naar Festival aan Zee!

Isabelle A was amper 12 jaar toen ze ontdekt werd tijdens de Soundmixshow van Walter Capiau, maar je hoort haar nummers vandaag nog steeds op de radio. In 2017 nam Isabelle deel aan het het tv-programma ‘Liefde voor Muziek’ op VTM en ze werd al snel uitgeroepen tot de ontdekking van het programma. Ze brengt haar klassiekers 'Hé, Lekker Beest', ‘Ik Weet Wat Ik Wil’ en ‘Blank of Zwart’ zeker mee naar De Panne!

Deejay Mr. T kan je niet in een hokje steken. Hij smelt rapper Kanye West samen met de rockmuziek van Blink 182 en met de soul van Steve Wonder. Tegenwoordig hoor je hem wekelijks op Studio Brussel zijn ding doen. Om het met zijn eigen woorden te zeggen: it’s his duty to please that booty.

De Belgische AMERY verzamelde al zijn moed en gooide een cover van Rihanna online. Die leverde tot zijn verbazing veel positieve reacties op. Niemand minder dan Elton John is grote fan! Hij stelde de spotlights af op AMERY en gaf de twintiger het duwtje dat hij nodig had. Al snel maakte Studio Brussel hem tot Hot Shot. Ontdek op Festival aan Zee waarom AMERY praktisch heel YouTube veroverde met zijn aanstekelijke poppy R&B.

“Een warm dekentje melancholische pop”, vond de jury van Studio Brussel. Net daarom won Portland De Nieuwe Lichting 2018. Portland is een meerstemmige Belgische indie dreampop band die graag flirt met elektrische sounds. Hun tijdloze songs worden overgoten met de wondermooie vocals van Jente Pironet en Sarah Pepels. Hun song ‘Pouring Rain’ gaat stilaan richting 1 miljoen streams op Spotify en doet het goed in De Afrekening.

DJ Yolotanker veroorzaakte een golf van verontwaardiging en amusement op sociale media toen hij zijn eerste twee singles uitbracht: een remix van ‘Onze Vader’ van schlagerkoning Christoff en '#AMEN'. De videoclips werden onmiddellijk massaal online gedeeld. Intussen kan dansend Vlaanderen geen genoeg krijgen van DJ Yolotanker. Zelfs Ingeborg is fan. Much #GRATITUDE voor DJ Yolotanker!

De kids krijgen ook wat! DJ ZINA is één brok vrouwelijke energie. Hoewel ze pas 15 jaar is, heeft ze al 7 jaar podiumervaring. Met haar kidsdisco draaide ze in Plopsa De Panne en tourde ze mee met de VTM Kzoom Karavan. Ook stond ze meermaals in het voorprogramma van K3, Samson & Gert en Ghost Rockers.

Met deze lading is de affiche voor Festival aan Zee 2018 bijna compleet. Binnenkort worden de laatste namen bekend gemaakt.

Festival aan Zee is een gratis 2-daags festival in de Panne, met sterke live concerten in een overvolle concerttent en een groot aanbod animatie & straattheater op de zeedijk. Dit alles wordt nog aangevuld met kindvriendelijke activiteiten, georganiseerd door de diensten Jeugd en Sport in samenwerking met verschillende verenigingen uit De Panne. Kortom, de perfecte start van het nieuwe festivalseizoen!

Alle nieuws i.v.m. Festival aan Zee is te vinden op www.festivalaanzee.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: