'Cats', de langstlopende musical ter wereld en vanaf 30 juli voor drie weken te gast in Kursaal Oostende, lijkt nu al de zomertopper van 2013 te worden. Er zijn vandaag al meer dan 10.000 tickets de deur uit!

"We zijn blij dat het publiek en de bedrijven zo goed reageren op de zomershow," zegt Peter Craeymeersch van Kursaal Oostende waar de zingende en dansende katten/poezen vanaf 30 juli te gast zijn. "Cats is niet voor niets één van de allergrootste namen op musicalgebied. We zijn dan ook reuzetrots dat we erin geslaagd zijn deze nieuwe toerende topproductie exclusief voor België vast te leggen."

In mei 1981 vond de première van 'Cats' plaats op het Londense West End. Het bleek het begin van een triomftocht die meer dan 30 jaar later nog steeds niet ten einde is. Inmiddels hebben meer dan 50 miljoen (!) mensen in meer dan 20 landen de productie gezien.

'Cats' is niet alleen de langstlopende musical op West End, maar eveneens de musical met de meeste voorstellingen op Broadway én de langst tourende productie in de geschiedenis van de Verenigde Staten. In 1983 won de Broadway productie maar liefst 7 Tony Awards (de 'Oscar' voor musicals) waaronder die voor beste musical. De beroemde hitsong Memory is inmiddels door meer dan 170 artiesten gecoverd, van Barry Manilow tot Barbra Streisand.

Op 13 Februari gaat een fonkelnieuwe Engelstalige tourende show in première. Deze Engelstalige en in het Nederlands en Frans ondertitelde productie beleeft zijn Belgische première op 30 juli 2013 in Kursaal Oostende.

Praktische info
Cats - Kursaal Oostende
30 juli t/m 18 augustus 2013
Familietickets al vanaf 18,75 euro per persoon!
Website: www.cats.be
Tickets: www.sherpa.be of 070 22 56 00

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: