De Noors-Britse DJ en producer Alan Walker brengt zijn Walkerverse Tour naar Nederland. Op 19 oktober 2022 staat hij in AFAS Live tijdens het Amsterdam Dance Event. De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 13 mei om 10:00 via Ticketmaster.

Walker groeide op in een omgeving vol technologie en raakte zo op jonge leeftijd gefascineerd door programmeren en grafisch ontwerpen. Geïnspireerd door EDM-pioniers en bekende componisten van filmmuziek, voegde hij beide werelden (van EDM- en filmmuziek) samen en begon hij zelf met het maken van muziek.

Zonder enige verwachting zette Walker zijn muziek online wat resulteerde in miljoenen streams via Spotify en Youtube. Een van zijn baanbrekende nummers ‘Faded’ gaf de kickstart van zijn glansrijke carrière. Hierna volgde een reeks veelgeprezen singles waaronder ‘All Falls Down’, ‘Darkside’, ‘Alone Pt. II’ en ‘Sweet Dreams’. Na zijn succesvolle debuutalbum 'Different World' bracht Walker in 2021 zijn tweede album uit met de titel 'World of Walker'.

Met meer dan 15 miljard audio- en videostreams wereldwijd heeft Alan Walker zich op grote schaal gevestigd als een voorloper in de EDM-scene. Deze prestige bekroond hij op 19 oktober in AFAS Live, als onderdeel van zijn Walkerverse wereldtournee, met een veelbelovende liveshow waar de grenzen tussen livemuziek en de Metaverse vervagen. Verwacht een experimentele benadering van een van 's werelds meest gestreamde DJ's.

Bekijk hier de speciale livestream van Alan Walker vandaag om 16:00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Alan Walker
Datum: 
19 oktober 2022
Locatie: 
AFAS Live, Amsterdam

Reservatie:

Meer over