Arghhhh maties, it’s pirate party time! Hijs de zeilen, blaas je plastic zwaard op en hef die kroezen met bier! Op 29 januari gooit Alestorm zijn ankers uit in Mainstage, Den Bosch. De mannen van Alestorm zijn door de jaren heen uitgegroeid tot dé grootste pirate metal act van heel de wereld. Dankzij hun geweldige shows en een overvloed aan rum weten ze iedereen mee te laten zingen en headbangen. Deze dronken piraten weten er gegarandeerd een mooi feest van te maken! Verkleden mag en meezingen is verplicht!

Gloryhammer neemt jullie deze avond mee op de meest epische reis waar het universum ooit van gehoord heeft! De intergalactic space metal van deze ruimtetovenaars werkt aanstekelijk en heeft een gezonde portie humor. Dus laat die hamers glinsteren en vecht een epische veldslag in Den Bosch. Dit wil je niet missen!

En alsof dat nog niet genoeg is. Als supports komen de Italiaanse power metal dwergen Wind Rose en de piraten van Rumahoy het feest opwarmen. Een kwestie van inhaken, bier drinken en headbangen.
Wat hebben piraten, tovenaars en dwergen gemeen? Deze avond dus!

De voorverkoop start vrijdag 30 september 2022 om 10:00.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over