Woosh.... We werden even van onze stoel geblazen vorige week. Want de tickets voor Lokerse Feesten 2021 vlogen de deur uit. Clouseau? Uitverkocht! Arsenal? Uitverkocht! Avondconcert Bart Peeters? Uitverkocht! Gabriel Rios & Novastar? Uitverkocht! En ook voor de andere concerten zijn er maar een beperkt aantal tickets meer beschikbaar. Snel zijn is dus de boodschap. Ben je toch te laat? Op onze website www.lokersefeesten.be hebben we ook een wachtlijst geopend: indien er toch nog tickets beschikbaar komen, krijg je op een first come first served basis de kans om er alsnog te kopen.

Extra concert Gabriel Rios & Novastar

Voor wie niet op tijd een bubbelticket kon kopen voor Gabriel Rios & Novastar hebben we goed nieuws. We kondigen met veel plezier op zondagmiddag 8 augustus een extra middagconcert van Gabriel Rios en Novastar aan. Flore, Gabriel Rios' latin geïnspireerde album, en Novastar, die samen met topproducer Mikey Rowe, de Grote Kaai bezoekt, belooft een zomerse namiddag te worden die je niet mag missen. Tickets kosten 35€ per persoon en zijn te koop per bubbel van 4 personen. De ticketverkoop start nu via www.lokersefeesten.be.

An evening with Alex Agnew... over de middag

Maar er is meer. Op zondagmiddag 1 augustus brengt Alex Agnew zijn "An evening with..." show. Een evening show op de middag spelen: alleen Alex kan dat. In mei 2019 ging Alex Agnew in het Antwerpse sportpaleis in première met z’n nieuwe show Be Careful What You Wish For. Met de gelijknamige theatertour trok hij daarna voor minstens 150 shows langs Vlaamse en Nederlandse theaterzalen. Maar op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook theaters werden gesloten. Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van Be Careful What You Wish For, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast. Een ideale mix van bestaand en nieuw materiaal Tickets kosten 25€ en zijn - in bubbels van 4 - vanaf nu te koop op www.lokersefeesten.be.

Lokerse Feesten tipt: digitaal ING replugged festival

Voor wie niet kan wachten op Lokerse Feesten 2021 kan alvast volgende week opwarmen. We zetten samen met Les Ardentes, Jazz Middelheim en Francofolies de Spa onze schouders onder het gratis digitaal festival ING replugged. Iedereen zal op donderdag 24 juni om 16u30 gratis kunnen kijken naar de optredens van niemand minder dan Balthazar, Blackwave., Daniel Romeo Band en Typh Barrow in Palais 12. Het concert dat Shadow to Live organiseert met de steun van hoofdsponsor ING België moet de muziek- en cultuursector een boost geven die meer dan een jaar in onduidelijkheid hebben geleefd. Deelnemers kunnen een bedrag naar keuze doneren aan het solidariteitsfonds LIVE2020, dat werd opgericht om de livemuzieksector in ons land te steunen. Gratis tickets zijn te boeken via www.replugged.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: