Meer dan 150.000 verkochte tickets over 271 shows in 171 zalen, verdeeld over 148 steden. Dat was Alex Agnew - ‘Wake Me Up When It’s Over’.

Stand-Up Comedian Alex Agnew komt met een gelimiteerde vinyluitgave van zijn laatste show ‘Wake Me Up When It’s Over’. Hij maakt er meteen de langste langspeler van in de Belgische comedygeschiedenis. Niemand bracht ooit een langere comedy LP uit. De plaat is vanaf nu verkrijgbaar via www.alexagnew.be/merch

Stand-Up Comedian Alex Agnew brengt voor het eerst een show uit op vinyl. Dat kondigde hij vandaag zelf aan. De comedian heeft ondertussen een trackrecord dat z’n gelijke niet kent in ons land. Meer dan 20 jaar on stage. Twaalf uitverkochte sportpaleizen, negen zaalshows en letterlijk meer dan duizend optredens, de lijst is ellenlang.

Aan dat indrukwekkend rijtje voegt de stand-up comedian graag een nieuwigheid toe:
Hij komt voor het eerst met zijn eigen comedy-vinyl naar buiten. Zijn laatste zaalshow ‘Wake Me Up When It’s Over’ werd opgenomen in de Arenbergschouwburg te Antwerpen in december 2023 en is vanaf nuverkrijgbaar. Alex Agnew tourde met deze voorstelling door Vlaanderen en Nederland van 2021 tot 2024 en speelde de show in totaal 271 keer. Van elk verkocht ticket schonk Alex Agnew 1€ aan het Yamina Krossa Fonds dat fondsen verzamelt voor borstkankeronderzoek (meer info: Yamina Krossa Fonds )

De plaat werd postuum opgedragen aan Arenberg-programmator Jef Staes, die in mei van dit jaar overleed aan de gevolgen van kanker. Jef Staes en Alex Agnew kenden elkaar van bij het begin van hun carrières. Die ontmoeting werd de basis van een jarenlange vriendschap, respect en mooie carrières.

Deze gelimiteerde langspeler is Alex Agnew ten voeten uit. Hij komt met de langste comedy LP van ons land. Met maar liefst drie vinyls, zes kanten, meer dan twee uur aan snoeiharde comedy, brengt Alex Agnew een langspeler uit die zijn naam waardig is.
Zoals we van hem gewoon zijn is ook de esthetiek een belangrijk onderdeel van deze release. Een luxe gatefold met drie vinyls in drie verschillende kleuren (groen, roze en wit) refereren naar de affiche van de show.
Alex Agnew ‘Wake Me Up When It’s Over’ op vinyl is te bestellen via: www.alexagnew.be/merch.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over