Play4 en Alex Agnew brengen het grensverleggende Fear Factor in 2022 op geheel eigen waanzinnige wijze terug. Fear Factor wordt dit najaar dé reality-spelshow van Vlaanderen met onbekende duo’s die hun grootste angsten recht in de ogen kijken en boven zichzelf uitstijgen. Play4 weet als geen ander hoe succesvolle originals op geheel eigen wijze terug te brengen: de zender gaat met de nieuwe Fear Factor voor scherp, ruw én luid en vond die vertaalslag in master of ceremony: Alex Agnew. Want bij een geschift programma hoort nu eenmaal een gepaste gastheer.

De nieuwe Fear Factor op Play4, dat wordt in de eerste plek een strijd met jezelf, het verleggen van je eigen grenzen en je eigen angsten recht in de ogen durven te kijken. Lef, avontuur én spanning, laat dat nu eenmaal het DNA zijn van Play4 en Fear Factor. Daarom daagden wij onze gloednieuwe Master of Ceremony Alex Agnew al eens uit om zich te laten betasten door een bijzonder beestig exemplaar. Maar geen zorgen: Fear Factor 2022 blijft ver weg van het eten van wansmakelijke zaken, en gaat in de eerste plaats voor ongezien spektakel. Kandidaten zullen de kans krijgen om zaken te doen die je doorgaans enkel in de betere actiefilm ziet gebeuren. Fear Factor 2022 zal durfals de kans geven toeren uit te halen waartoe ze doorgaans nooit toegang toe krijgen.

Alex Agnew zoekt daarom straffe duo’s. In alle mogelijke combinaties. Koppels die hun sleur willen doorbreken, collega’s die elkaar nog beter willen leren kennen dan via een gewone teambuilding, of ex-geliefden die elkaar toch nog voldoende vertrouwen om samen de strijd aan gaan. Alex Agnew confronteert de deelnemers met een reeks beproevingen en ongeziene stunts die hen tot het uiterste drijven, zowel fysiek als mentaal. De duo’s gaan de strijd met zichzelf, hun partner in crime en de andere duo’s aan. Eén duo gaat uiteindelijk naar huis met een geldprijs. Iedereen boven de 18 jaar mag zich in duo aanmelden om samen te strijden in Fear Factor. Sla jullie hand in elkaar of ken jij het ideale duo, ga dan naar goplay.be/inschrijven. Later dit jaar bij Play4.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: