40 jaar geleden schoot de solocarrière van Alison Moyet uit de startblokken. Om dat te vieren komt de Britse superster met kenmerkende bluesy stem met een nieuw album, ‘Key’, ​ en een bijhorende tour. Op zaterdag 5 april staat ze op het podium van De Roma in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni om 10u via livenation.be en deroma.be.

Alison Moyet werd in 1982 bekend als deel van het elektropopduo Yazoo, dat grote hits scoorde zoals “Don’t Go” en “Only You”. Toen ze na de split van deze groep solo verderging, bleven de hits zich opstapelen waaronder “All Cried Out”, “Love Resurrection” en “Is This Love?”. Ze verkocht wereldwijd miljoenen albums en ontving talloze onderscheidingen, waaronder twee BRIT Awards en een GRAMMY-nominatie. Inmiddels is Alison Moyet 62 jaar en brengt ze op 4 oktober het album ‘Key’ uit, ter gelegenheid van haar veertig jaar solocarrière. ​ Ontdek het volgend jaar live in De Roma!

“I wanted to take the opportunity to look at the trajectory of the past four decades and explore songs that, in their original form, were never fully realised or have had their relevance to me altered by time.” – Alison Moyet

Tickets voor het concert in De Roma zijn beschikbaar vanaf vrijdag 21 juni om 10u via livenation.be en deroma.be en kosten €32 - €30 (inclusief servicekosten).

Mensen geregistreerd op de Live Nation Belgium-website kunnen via hun account deelnemen aan een exclusieve en gelimiteerde presale. De Live Nation-voorverkoop start woensdag 19 juni om 10u en eindigt op vrijdag 21 juni om 10u, of wanneer de tickets in voorverkoop uitverkocht zijn.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over