nieuw album ‘Love, Death And Decay’ uit op 30 september

Belgische alternative act STAKE onthult de sombere, post-apocalyptische en Mad Max inspired video voor de single ‘Deadlock Eyes’. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album 'LOVE, DEATH and DECAY dat op 30 september 2022 via Hassle Records wordt uitgebracht.

Geschreven middenin de lockdown reflecteert 'Deadlock Eyes' het collectieve gevoel van somberheid en wanhoop van de band rond een ongekende wereldwijde ervaring. Zanger/gitarist Brent Vanneste: "''Deadlock Eyes' werd geschreven in het hart van de lockdown toen we vast zaten zonder licht aan het einde van de tunnel. De zwaarte van de riffs die we toen bedachten, weerspiegelen dit perfect."

"Afgelopen zomer waren we uitgenodigd door The Ghost Collective om te infiltreren in Mutonia, Santarcangelo Di Romagna in Italië. Samen met een nest artiesten en The Mutoids zelf hebben we een week lang gewerkt aan een grote show waar het hele dorp bij kon zijn." legt Vanneste uit. "Onze nieuwe video is een van de resultaten van deze uitzonderlijke creatieve excursie. We waren helemaal in de stemming terwijl we werden ondergedompeld in deze absurde Mad Max-bubbel. 'Deadlock Eyes' was de perfecte soundtrack voor deze uitzonderlijke reis naar Mutonia.

Links:
* Pre order: https://hasslerecords.ffm.to/love_death_decay

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over