Op de kruising tussen Rihanna en Lily Allen, daar vind je Angèle. Amper 22 jaar oud, al twee hits op haar naam en klaar om daar vandaag een derde aan toe te voegen. Zonet heeft Angèle de energieke videoclip voor nieuwe single ‘La Thune’ (beluister hier) op de wereld losgelaten. en kondigde meteen ook aan dat haar debuutalbum zal verschijnen op 5 oktober.

De clip werd geregisseerd door Aube Perrie (@Aube_Perrie), een artistieke Parisien die eerder al videoclips maakte voor o.a. Juveniles en Clarens.

We leerden Angèle voor het eerst kennen op Instagram en de ‘word of mouth’ deed de rest. Al mag het gezegd worden dat muziek haar in de genen zit. Haar vader Marka, kennen we als zanger. Moeder, Laurence Bidot is een bekende actrice en haar broer is niemand minder dan Roméo Elvis.

La Loi De Murphy’ en ‘Je Veux Tes Yeux’ schoten meteen naar de hoogste regionen van de hitlijsten & met de komst van single 3 en alsook een debuutalbum later dit najaar kunnen we met fierheid zeggen ; “Het is nog maar net begonnen!”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over