Nog 2,5 week te gaan… tijd om de DJ’s en een wijziging in het programma van de Antilliaanse Feesten te Hoogstraten aan te kondigen. Voor onze Palacio hebben we volgende top dj’s uitgenodigd:

  • Op vrijdag 10 augustus in volgorde: Rafi, Joel, DJ Franklyn en Rubio.
  • Op zaterdag 11 augustus zijn dat Marian, LatinPro, Pépé en Ché.

Op de Main- en Jokerpodium zullen volgende dj’s de concerten naadloos aan elkaar breien:

  • DJ Spy, Fedor, Joel, Rui, Rubio, Hugo, Pedrolito, SocaLyon en Charly.

Fedor is een wereldautoriteit op het vlak van de Haitiaanse compas, check zijn website! Hugo is dan weer de bassist van Charles King, Rui een autoriteit in de kizomba en Pedrolito actief in de reggaeton-scene in Parijs.

Kleine wijziging in het programma

Dat kondigen we meestal aan met: “we hebben goed nieuws en we hebben slecht nieuws, laten we met het slechte nieuws beginnen.

Zalama Crew uit Bogota, Colombia en Eddy Kenzo uit Oeganda gaan hun oversteek naar Europa en Hoogstraten niet maken dit jaar. De Colombiaanse rappers hebben hun komst uitgesteld tot hun tour wat zwaarder weegt. Eddy Kenzo’s manager toonde aan dat de wil sterk was maar het vlees zwak, laat het ons daarbij houden…

Het goede nieuws is dat wij bij vervangingen altijd sterk uit de hoek komen: KD Soundsystem (NL) en Diblo Dibala (Congo) zijn de vervangers. Check them out!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: