Een programmawijziging op vrijdag! Divan heeft zijn Europese tournee uitgesteld wegens verplichtingen in de VS. Spijtig, maar niet getreurd: Srta Dayana komt hem vervangen. Deze jonge zangeres is de nieuwste ster aan het firmament van de musica urbana en werkte al samen met Desiguales, Chacal, J. Balvin en Yandel.
SRTA DAYANA: A Ti Lo Que Te Duele

Het definitieve uurschema kan je vanaf nu terugvinden op de website.

Antilliaanse Feesten steunt Vredeseilanden!
Nieuw dit jaar: op vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus kan je vanaf 24u onze VIP-ruimte bezoeken. “El Balcon” bevindt zich boven de bonnentent en biedt een magnifiek uitzicht over onze mainstage en de dansende menigte. Om een bezoekje te brengen, moet je wel iets in de plaats doen, namelijk €10 schenken aan Vredeseilanden. Bij de trap naar “El Balcon” krijg je hiervoor in ruil 2 consumptiebonnen die je kan gebruiken in de VIP-bar. Doen! Vredeseilanden is een Belgische NGO die wereldwijd boerenfamilies en hun organisaties ondersteunt. Bekijk hun website voor meer informatie.

DJ's Palacio de la Salsa, Cahier Clubtent, Main- én Joker-stage
Ook dit jaar selecteerden we de crème de la crème van de latin DJ’s uit de Lage Landen. Zij zullen de dansvloer in de Palacio de la Salsa in vervoering brengen:
• vrijdag 11 augustus: DJ Ellen, DJ Pépé, DJ Pacha en DJ Patron.
• zaterdag 12 augustus: DJ Esk, DJ Barreto, DJ Erik en DJ Jack.

Tijdens change-overs op de Main- en de Joker-stage hoor je ook nog DJ Rubio, DJ Spy, Team Damp, DJ Rick, Romeo DJ en Soca Lyon.

In de Cahier Clubtent maken volgende DJ’s het mooie weer:
• vrijdag 11 augustus: Freddy Moreira, GRINGO STVRR, Team Damp, De Buurvrouw
• zaterdag 12 augustus: Drigão feat. IAMGUNZ, Romeo DJ en DJ Santi.

Payconiq: consumptiebonnen betalen met je smartphone!
Op het festivalterrein zal je consumptiebonnen kunnen kopen met de Payconiq app. Betalen, ook aan elkaar, is nog nooit zo makkelijk geweest. In de Payconiq promo-stand kan je bovendien een heleboel prijzen en gratis consumptiebonnen winnen. Haal deze fantastische app nu binnen en je zal versteld staan van dit betaalmiddel van de toekomst!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: