Arsenal dendert door! Nadat hun concert van zaterdag 3 juni in een mum van tijd was uitverkocht, is nu ook hun concert van vrijdag 2 juni bijna uitverkocht. Om hun terugkeer extra in de verf te zetten voegen ze een derde Brusselse datum aan hun tourschema. Arsenal treedt ook op in AB op donderdag 1 juni 2023! Ticket zijn nu beschikbaar!

Arsenal speelt ook op vrijdag 2 juni 2023 in Ancienne Belgique. Tickets voor het extra concert zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Arsenal is zo’n band die op het podium niks meer hoeft te bewijzen. Elk optreden van hen staat gelijk aan één groot dansfeest op de ritmes van hun ongelooflijke discografie. Met tijdloze hits als ‘Black Mountain’, ‘Estupendo’, ‘Saudade’ en ‘Melvin’ veroverde de iconische Belgische band de meest prestigieuze podia van het land: van Rock Werchter tot Pukkelpop en Dour, via de Lotto Arena en uiteraard ook de Ancienne Belgique. Hendrik Willemyns en John Roan zijn meesters in het maken van krachtige, samenhangende nummers waarmee ze blijven verrassen via hun inventiviteit en hun doeltreffendheid.

TICKETS IN VERKOOP via abconcerts.be & livenation.be.
TICKETPRIJS: €35 (incl. service- en mobiliteitskosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over