Arsenal en OLT Rivierenhof, een gouden formule, het ideale recept voor een opzwepende zomerse avond in het mooiste outdoor theater van Antwerpen. Zeker wanneer Hendrik Willemyns en John Roan er hun succesalbum ‘Outsides' integraal live spelen.

Het concert op zaterdag 26 augustus in het OLT was instant uitverkocht. Voor het concert op zondag 27 augustus zijn de laatste tickets nu beschikbaar. Daarom voegt Arsenal een derde en laatste concert toe op donderdag 24 augustus. Tickets voor dit extra concert in OLT Rivierenhof zijn onmiddellijk beschikbaar.

"Als het zomer wordt, gaan we terug buiten spelen!" moeten ze bij Arsenal gedacht hebben, want in augustus speelt de band hun doorbraakplaat uit 2005 ‘Outsides' drie avonden op rij integraal live. Samen met een hoop guests en "Saudade", "Switch", "Personne ne bouge!"… en een hoop nummers die nog nooit live werden uitgevoerd, brengen ze de zorgeloze zomers terug tot leven!

Tickets zijn beschikbaar via livenation.be en oltrivierenhof.be. De ticketprijzen bedragen €34 en €37 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over