Als je op dit moment TikTok opent, is de kans groot dat je meteen een video krijgt met een sound van alternatieve poprevelatie Artemas. Wie hem ook eens graag live aan het werk wil zien, in plaats van op een klein schermpje, heeft geluk! Op woensdag 25 september komt Artemas naar Trix in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 23 mei om 10u via livenation.be en trixonline.be.

De 24-jarige Artemas is nog maar sinds 2020 muziek aan het releasen. Toch is hij er al in geslaagd om zichzelf te onderscheiden van de massa met zijn unieke en alternatieve popgeluid in combinatie met toegankelijke songwriting en pakkende melodieën. Zoals de meeste jongeren zat hij de afgelopen jaren een lange tijd opgesloten in zijn slaapkamer. Artemas treurde daar niet om, maar besloot om deze gewonnen tijd nuttig te besteden door zijn muziek- en studioskills aan te scherpen. En of dat geloond heeft? Ondertussen bouwde hij niet enkel een enorme online community op rond zijn eigen muziek, maar werkte hij ook al samen met artiesten als Måneskin, Dylan en Tyler Cole.

Wie de naam Artemas nog niet kent, kent ongetwijfeld wel zijn hit "i like the way you kiss me". De song ging, en gaat nog steeds, niet alleen viraal op TikTok, maar wordt ook platgedraaid door radiozenders en gestreamd door miljoenen mensen wereldwijd. Artemas aan het werk zien in Trix in Antwerpen op woensdag 25 september is dus absoluut een unieke kans!

Tickets zijn beschikbaar vanaf donderdag 23 mei om 10u via livenation.been trixonline.be en kosten €27,50 - €25,50 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over