Losbandige comedy van Adele Lim binnenkort in de Belgische bioscopen

Filmdistributeur Just Entertainment brengt binnenkort ‘Joy Ride’ uit in de Belgische bioscopen. Deze comedy is het regiedebuut van Adele Lim die eerder het scenario voor de film ‘Crazy Rich Asians’ schreef, en is geproduceerd door Seth Rogen. In ‘Joy Ride’ spelen Ashley Park (‘Emily in Paris’), Sherry Cola (‘Good Trouble’), Oscargenomineerde Stephanie Hsu (‘Everything Everywhere All at Once’) en Sabrina Wu vier vriendinnen die op een bizarre roadtrip gaan waarbij ze zichzelf ontdekken en tegelijkertijd overal chaos creëren.

Voorlopige synopsis

Wanneer de succesvolle advocate Audrey in China een belangrijke zakelijke deal wil sluiten, blijkt dit te vallen of staan bij een kennismaking met haar biologische moeder. Alleen weet Audrey niet wie dat is... Samen met haar losbandige vriendin Lolo, studievriendin Kat, die een Chinese soapster is geworden, en Deadeye, Lolo’s excentrieke nicht, start ze een zoektocht die uitmondt in een epische, hilarische en onvergetelijke ervaring die hen door Azië voert.

Cast

  • Ashley Park – Audrey (‘Emily in Paris’)
  • Sherry Cola – Lolo (‘Good Trouble’)
  • Stephanie Hsu – Kat (genomineerd voor een Oscar actrice in een ondersteunende rol in ‘Everything Everywhere All at Once’)
  • Sabrina Wu – Deadeye
  • Bekijk de trailer hier:

image

Releasedatum US: 7 juli 2023 | de Belgische release wordt rond die datum ingepland
Kijkwijzer: 16 jaar, grof taalgebruik, drugs
Speelduur: 90 minuten

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over