De dame die Hollywood afgelopen anderhalf jaar heerlijk dichtbij bracht is terug met een vierde seizoen van Astrid in Wonderland. De sneeuw die momenteel nog buiten ligt, doet ons alweer even mijmeren over Kerst, maar Astrid dompelt ons vrijdag helemaal onder in de Kerstsfeer.

Kerst staat voor de deur en de Bryans treffen alle voorbereidingen om Christmas in style in het glamoureuze LA te vieren, een over the top boom, versiering én obligate Kersttrui incluis. Astrid, Christmas lover en CEO of Christmas, zorgt ervoor dat geen enkel kerstdetail ontbreekt, in huis, in de wagen en op de twee mannen in haar leven.

Last Christmas
Geen dame die zo hard fan is van Kerst als Astrid. Alles moet op en top Kerstig zijn: haar groen-rode outfits en gepaste hoofddeksels gaan niet uit tijdens de Kerstperiode. Laurens vindt Astrids dresscode maar niets, maar ook hij moet eraan geloven: samen met zijn zus gaat hij op zoek naar een geschikte Kersttrui. En een kerstboom voor in zijn bachelor appartement, want ook daar kan Kerst niet ontbreken, vindt Astrid.

Astrid maakt zich in haar vernieuwde keuken op voor een Kerstdiner met Eddy Kerkhofs en zijn vrouw Britt: koken voor een topchef, dat brengt de nodige zenuwen met zich mee bij Astrid, dat spreekt.

Tussen Frankenstein en Shrek
Astrid trekt samen met John en Lau naar Universal Studio's, ‘the funpark for grown ups’. Tussen de cartoon characters voelen Astrid en John zich helemaal in hun element, Astrid meent zelfs in veel characters features van den John te herkennen. En ook de cartoon characters herkennen zich in John…

Astrid in Wonderland, morgen om 20u30 op VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: