Na de uitverkochte productie '1830', kondigt Historalia Productions met enige trots, maar liefst twee nieuwe producties aan voor 2023. We herinterpreteren Marie-Antoinette, Historalia's eerste succes aan het kasteel in Westerlo (2014), en we brengen daarnaast een gloednieuwe originele productie over pater Damiaan.

Voor beide openluchtproducties met uitzonderlijk prachtige decors zijn we op zoek naar een ijzersterke cast die ons publiek in vervoering kan brengen. Daarvoor gaan we op zoek naar professionele en semi-professionele (musical)acteurs en dansers. Waag nu je kans om deel uit te maken van deze fantastische producties door je in te schrijven via onderstaande inschrijflink..

Ik schrijf me in!

Met een eerste editie in 2014, is Marie-Antoinette het eerste musicalspektakel van Historalia. In de lente van 2023 zal een nieuwe versie van dit succesvolle spektakel worden aangeboden. Laat je voor één avond meevoeren in het leven van deze miskende koningin in een tijd van omwenteling. Een show ontwikkeld door Luc Stevens en Sam Gevers.

Meer over Marie-Antoinette

Van Scherpenheuvel tot Hawaii, het verhaal van pater Damiaan is vaak onbekend, maar niet minder fascinerend. In de zomer van 2023 zal Historalia een muzikaal openluchtspektakel over het leven van deze buitengewone pater opvoeren en dat achter de iconische Basiliek van Scherpenheuvel.

Meer over Damiaan

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over