"Auwtch"! Tsar B is terug met een nieuwe single en spectaculaire videoclip.

De Belgische artieste Tsar B is terug met Auwtch, de opvolger van eerdere singles cruel en trophy (feat. Reinel Bakole). Het is een voorsmaakje van een project dat we begin volgend jaar mogen verwachten. Het nummer werd deze ochtend eveneens aangekondigd als Catch of the Day op Studio Brussel.

Auwtch verwijst naar de fijne lijn tussen pijn en verliefdheid, een expressie van hartzeer en het gevoel van liefde. Het nummer werd geschreven op de dag dat Justine vlak voor de pandemie verliefd werd; maar zoals dat vaker het geval is, duurt de liefde niet eeuwig... Auwtch is een nummer voor de romantici. De videoclip werd geregisseerd door Lennert Madou, een goede vriend en eveneens de regisseur van de concertfilm “Les Diners de Gala” die Tsar B in maart 2021 uitbracht. In de video laat de artieste de meest toegewijde romantische versie van zichzelf zien, op weg naar het hart van haar geliefde, wetende dat ze meerdere obstakels zal moeten overwinnen.

Het filmen gebeurde in dubbele snelheid, want het resultaat toont Tsar B die de tekst van het nummer perfect meezingt in slow-motion.

spectaculaire videoclip (15) Tsar B - Auwtch (official video) - YouTube

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over