De teaser trailer en de eerste beelden voor "Avatar: The Way of Water" van 20th Century Studios, die sinds 6 mei eerst te zien was in de bioscoop, zijn nu beschikbaar. James Cameron's eerste vervolg op zijn "Avatar," de meest succesvolle film aller tijden, speelt vanaf 14 december 2022 in de bioscoop.

"Avatar: The Way of Water" speelt zich meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film af en vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen), de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze leveren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan.

De film is geregisseerd door James Cameron en geproduceerd door Cameron en Jon Landau. In de film schitteren Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement en Kate Winslet.

Om het publiek terug onder te dompelen in de wereld van Pandora, brengt de studio "Avatar" opnieuw uit in de Belgische bioscopen vanaf 21 september.

Watch videoclip: https://youtu.be/j3mJoXfX8zs

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over