Popa Chubby heeft zijn Europese tour moeten afzeggen om gezondheidsreden. De boekers van Ribs & Blues hebben op het laatste moment toch een uitstekende vervanger gevonden in de Britse bluesgitarist Aynsley Lister en band! Lister zal hierdoor de zondagavond 19 mei afsluiten op Mainstage van het festival in Raalte.

“Met 24 internationale acts kan er altijd wat gebeuren, het is jammer dat Popa wegens ziekte moet afzeggen maar onze line up is met Aynsley Lister weer compleet en hij is zeker niet de minste vervanger, we zijn er heel blij mee,” aldus voorzitter Ton Groot Beumer van Ribs & Blues.

AYNSLEY LISTER (UK)

Aynsley Lister staat al meer dan twintig jaar aan de top van de bluesscene en geldt als een van de meest opwindende hedendaagse bluesgitaristen. Hij staat niet alleen bekend om zijn uitzonderlijke gitaarspel, hij is ook een begenadigd songwriter. Zijn muziek doorkruist genres en combineert moeiteloos blues, soul, americana, rock en soms zelfs popelementen.

Tijdens de huidige tour presenteert Aynsley zijn laatste studioalbum “Along For The Ride”, Dit album bevat 13 nummers - met verhalen uit het alledaagse leven, relaties, verlies, gevoelens vertaald naar pakkende melodieën, rockende riffs, virtuoze gitaarsolo’s in een energieke mix van moderne en traditionele blues.

Pers over AYNSLEY LISTER:

Voor fans van: Gary Clarke Jnr., Eric Clapton, The Black Keys, John Mayer, Tedeschi Trucks

“Fantastisch” – The Times

“Meesterlijke en afgemeten songwriting” - R2 Magazine

Ribs & Blues- Raalte

24 internationale acts-BBQ land-Kidsadventureland en veel meer…

18-19-20 mei

Tickets en alle informatie: www.ribsenblues.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over