Backstage Producties is fier om nog twee nieuwe voorstellingen voor het komende theaterseizoen 2023-2024 aan te kondigen. Na de komedie MANNEN MET HAKKEN in november, de spetterende WINTERREVUE- 'WITH FRIENDS' in december en januari én de must-see GASTON & LEO - DE HOMMAGE MUSICAL vanaf eind januari, komen er nog twee nieuwe creaties op de theaterplanken.

Vanaf 19 april is Theater Elckerlyc dé place to be voor de liefhebbers van een spannend assisenproces. Assisen Live is een samenwerking tussen Backstage Producties en Play. Na het dubbel succes in het voorbije theater- én tv-seizoen was het hoog tijd voor een eerste co-productie op de theaterplanken. Assisen Live zal later ook te zien zijn in Trixxo Theater Hasselt en Capitole Gent. Natuurlijk zal het publiek weer fungeren als volksjury in een spraakmakend proces.

Op 24 mei gaat er een nieuwe komedie in première in Theater Elckerlyc: De Schlagerij. Net zoals bij HET SPOOK VAN DE OPERETTE gingen Dirk Van Vooren en Manu Jacobs achter de schrijftafel zitten om samen een nieuw stuk te schrijven. Manu Jacobs regisseert en de namen van Dirk Van Vooren en Patrick Onzia zijn reeds bevestigd om een rol te vertolken. Het theaterpubliek krijgt dus meteen een mooie garantie op een spetterende komedie. Dat wordt lachen, gieren en smullen...

Er kunnen voor alle voorstellingen al tickets gekocht worden.
Info en tickets: www.backstage-producties.be

ASSISEN LIVE - SCHULD OF ONSCHULD? U BESLIST.

Backstage Producties en Play slaan de handen in elkaar. Na vijf theatervoorstellingen maakte ‘Assisen’ vorig jaar zijn debuut op televisie bij Play 4. Samen met de trouwe theaterbezoekers beslisten er ook op het kleine scherm honderdduizenden mensen over het lot van de beklaagde. Wees vanaf april 2024 terug welkom in onze assisenzaal voor een gloednieuw proces. Een nieuwe zaak doordrenkt met geheimen, intriges en een web van leugens dat langzaam ontrafeld wordt door de scherpe geesten van advocaten, rechters en U als ambitieus lid van de jury.

Kies wijs tussen schuld of onschuld in ‘Assisen live’.
Van 19 april tot en met 12 mei in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Later ook in Trixxo Hasselt en Capitole Gent.

DE SCHLAGERIJ - LACHEN, GIEREN, SMULLEN

Pol en Piet beginnen een illegale handel in de import en verwerking van krokodillenvlees. Ze nemen een leegstaande loods in om hun handeltje te starten, in the middle of nowhere. Hun start-up botst echter al snel op problemen als een bemoeizuchtige buurman op de proppen komt. Ze maken hem wijs dat ze collega’s zijn van de schlagerzanger die de loods vroeger beheerde en zelf schlagerzangers zijn. De leugen ontploft echter in hun gezicht wanneer de buurman hen vraagt om op te treden voor zijn -bijna jarige- vrouw, Mariette. Ondertussen rolt er een gigantische bestelling binnen van Olaf (bijnaam De Reus) en Olga Kötbullar. Dit Zweedse slagerskoppel wil het vlees importeren in Zweden. Pol en Piet zijn dus eindelijk vertrokken! Wanneer er echter verwarring ontstaat met Rechercheur Van Zweden die het handeltje van de twee komt onderzoeken, hangt hun zakelijk succes aan een zijden draadje.

Van 24 mei tot en met 16 juni in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over