In de tweede aflevering van Hallelujaaah! mogen David en Nico zelf plaats nemen achter het stuur van een snowcat en dat wordt een ritje om nooit te vergeten! Tijdens een nachtelijk bezoek aan een spookhuis beleven ze de schrik van hun leven en op een huwelijk in Las Vegas zorgen ze als Elvisimitatoren voor de muziek. Daarnaast hebben David en Nico zich ook voorgenomen om elk één ding te doen dat ze echt niet willen doen en die opdrachten kiezen ze voor elkaar: David laat Nico baden in béarnaisesaus en mag in ruil enkele rondjes de lucht in gaan, vastgemaakt aan de wiek van een windmolen!

Loodjeslijst
David Dermez en Nico Sturm maken in Hallelujaaah! hun honderd wildste dromen waar. De twee beste vrienden brengen in het nieuwe VIER-programma een ode aan het Leven en zullen tien weken leven alsof het hun laatste zijn. David en Nico hebben samen een loodjeslijst opgesteld van dé 100 dingen die ze nog willen doen voor ze het loodje leggen. Van uitstel komt afstel, dus deze levensgenieters vatten de koe letterlijk en figuurlijk bij de hoorns en gaan er nu meteen voor: wat vandaag kan, stellen ze niet langer uit tot morgen!

Mix van grote en kleine dromen
Samen reizen de bloedbroeders de wereld rond om hun grootste en kleinste wensen in vervulling te laten gaan en dat staat garant voor een meeslepende aaneenschakeling van grappige, verbazende, emotionele, spannende en zelfs compleet geschifte ervaringen.

Hun wishlist is een mix van grote en kleine dromen. David en Nico gaan geen enkele emotie of uitdaging uit de weg: van adembenemende kicks zoals vliegen met een jetpack of een huis slopen, over fabuleuze avonturen als overnachten in een spookhuis, walvissen spotten of een stripfiguur worden tot kleinere capriolen als hun eigen alcohol stoken, de winkelkar van een wildvreemde betalen, doedelzak leren spelen of trouwen in Las Vegas. In Hallelujaaah! komen al hun laatste wensen uit!

Hallelujaaah!, maandag 1 april om 21u05 op VIER!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: