De line-up van de 30ste editie van Pennenzakkenrock 2024 is compleet. De affiche is straf, om niet te zeggen spectaculair. Met Camille als headliner, de Molse Sikudhani, Regi en presentator Mark Vertongen haalt de organisatie kleppers binnen. Zij treden op donderdag 27 juni op voor 23.500 enthousiaste leerlingen en leerkrachten. Vanaf dit jaar biedt de organisatie de mogelijkheid om vooraf Pennenzakkenrock T-shirts te bestellen via de webshop. Het kinderfestival was in een mum van tijd volledig uitverkocht.

Pennenzakkenrock 2024 pakt uit met een bangelijke affiche vol knallers van formaat. Camille staat na haar wervelende passage in 2022 opnieuw op het Pennenzakkenrock-podium. Met hits als ‘Vuurwerk’, ‘Geen tranen meer over’ en ‘In de regen’ zet dit hippe popicoon het strand ongetwijfeld weer in lichterlaaie!

Maak je klaar voor een betoverende zomerdag want Camille brengt een spetterende show gevuld met een flinke dosis Magie.

De Molse Sikudhani bracht na haar overwinning van The Voice Kids haar eerste single uit. Met haar cover van ‘Who You Are’ en andere zing- en dansnummers bouwt het jonge talent samen met haar leeftijdsgenoten het strand in Mol om tot één groot feest. Liam & No Direction, bekend van telenovelle Milo staan te popelen om Pennenzakkenrock volledig op z’n kop te zetten.

Een stevige portie dj’s ontbreken niet op het strand! Mark Vertongen springt achter de draaitafel en zet het kot op stelten met Radio Hallo. Je kan je dansbenen strekken met DJ F.R.A.N.K. die de sfeer van Legacy Festival naar Pennenzakkenrock brengt. Bengels die nog meer beats willen, kunnen terecht bij de enige echte Regi.
Tot slot houdt DJ Tom La Barraca de sfeer erin en draaien Double-U ft Eugene samen een set vol hits.

Het volledige programma op https://www.pennenzakkenrock.be.

Coole verrassing voor de festivalgangertjes

Voor deze jubileumeditie pakt Pennenzakkenrock uit met een coole verrassing voor alle feestvierdertjes op de festivaldag.

Vanaf dit jaar biedt de organisatie ook de mogelijkheid aan om de felbegeerde Pennenzakkenrock T-shirt vooraf online te bestellen. Daarnaast kan de klas die de origineelste foto instuurt, gratis T-shirts winnen voor alle klasgenootjes!
Voor de speciale feesteditie is er naast het supercoole T-shirt dit jaar ook andere merchandise zoals een zonnebril en sleutelhanger te verkrijgen op het festivalterrein.

400 scholen vieren in 2024 het einde van het schooljaar op Pennenzakkenrock

De 30ste feesteditie van Pennenzakkenrock op het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, op 27 juni 2024, was in een recordtempo volledig uitverkocht!

Vorig jaar gingen de inschrijvingen al snel, maar dit jaar overtrof het tempo waarin de plaatsjes gevuld raakten, alle stoutste dromen van de organisatie. Op twee uur tijd schreven meer dan 400 scholen met in totaal een 23.500-tal leerlingen in om uit de bol gaan op Pennenzakkenrock.

Generatie rookvrij

Provincie Antwerpen ijvert voor een rookvrije generatie. Rookvrij spelen is een kinderrecht. Het kinderfestival zet zijn schouders onder een rookvrije speelomgeving. Roken kan enkel in de daartoe voorziene rookzones, uit het zicht van de kinderen.

Wanneer:
donderdag 27 juni 2024 van 8 uur tot 17 uur (festival uitverkocht)

Waar:
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Zilvermeerlaan 2, 2400 Mol

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over