Zo’n 10.000 roeiers vestigden vanavond een officieus record roeien bij ‘MNM Back To The 90s & Nillies’ in het Antwerps Sportpaleis tijdens Bart Kaëll zijn monsterhit De Marie-Louise.

‘We hadden het al een keertje geprobeerd op pleinen en in feesttenten, altijd een succes! Maar daarnet dachten we, waarom doen we dit niet eens in het Sportpaleis. Awel, het was een mega succes! We hebben goed gelachen. De volgende keer nodigen we de mensen van het Guinness Book Of Records uit!’, aldus een enthousiaste Bart Kaëll.

De Marie-Louise werd uitgebracht in 1990 en is dus een match made in heavenop dit retro-feestje van jongerenzender MNM. Dat het lied nóg altijd een hit is, bewezen de duizenden feestvierder in de muziektempel. Morgen vestigt Bart opnieuw een record, want dat zijn ze met zo’n 15.000 in het Sportpaleis, want de tweede avond van ‘MNM Back To The 90s & Nillies’ is helemaal uitverkocht!

2019 wordt hét jaar van Bart Kaëll. Over enkele weken start 'Liefde voor muziek' op VTM met Bart als centrale gast in de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen. Nog voor de zomer brengt de zanger een nieuw gloednieuw album uit.

LIVE Entertainment NV is het onafhankelijk entertainment bedrijf van Henk Vermeulen. Populaire entertainment is sinds 2006 de core business van het bedrijf. LIVE Entertainment is gespecialiseerd in het creëren en ontwikkelen van entertainment merken en exploreert deze in tv-producties, grote live shows en evenementen. Het kloppend hart van het bedrijf is de management- en boekingsactiviteit. Het kantoor is onder meer werkzaam voor Stan Van Samang, Udo, Tom Dice, Bart Kaëll en Garry Hagger.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: