Vanaf zondag 31 maart vertelt Bart Peeters in De neus van Pinokkio op Eén samen met zijn wijsmakers Tine Embrechts en Adriaan Van den Hoof verhalen over bekende en minder bekende sterren. Of het klopt wat ze vertellen, laten ze over aan het publiek en twee bekende spelers. Deze week mogen Lieven Scheire en Siska Schoeters hun hoofd breken over bloopers uit het Rad der fortuin, de onderbroek van Mick Jagger en een reportage van Echo-reporter Bob Van Bael.

Dat was ik, nee ik
Blooper Rad der fortuin

We kennen allemaal de beroemde bloopers uit het Rad van Fortuin op VTM: ossebille O, bruudruuster, woestijnvis, knalselder. Maar de moeder aller bloopers zat in het Rad der fortuin, toen het programma nog werd uitgezonden op de BRT en werd gepresenteerd door Mike Verdrengh. Op 13 maart 1978 versprak Rosie zich en zei ze trots “bloodlichaampje” in plaats van “bloedlichaampje”. 35 jaar later wandelen er twee Rosies de studio binnen die elk beweren dat zij de legendarische blooper maakten. Wie is de echte Rosie?

De oude doos
Koken met Bob Van Bael

Adriaan en Tine spelen twee reportages na uit het legendarische programma Echo. Zondag kruipt Adriaan in de huid van de vliegende reporter Bob Van Bael. Slechts een van de twee fragmenten is ooit echt uitgezonden op televisie. Welk fragment?

Het verhaal
De onderbroek van Mick Jagger

Gust vertelt het bijzondere en straffe verhaal over de zwarte, zijden onderbroek van Mick Jagger. Daarvoor moest hij zelfs zijn ex-vrouw en ex-vriendin optrommelen. Is dat verhaal waar of niet waar?

De tv stopt nooit
Datingshows

Tine en Adriaan stellen elk een vreemde, ongeloofwaardige datingshow voor, maar slechts een van de twee formats is ooit echt uitgezonden op televisie.

Hit van de week
Vlaamse schlagerzangers

Deze week komen er drie prachtige, maar voorlopig nog niet op wereldschaal doorgebroken Vlaamse schlagerzangers langs. Twee van die artiesten kunt u boeken voor al uw feesten en partijen, maar de derde is een valsspeler. Hij werd door De neus van Pinokkio gebeld en zijn liedje is door de programmamakers verzonnen.

De neus van Pinokkio: op zondag om 20.25 u. vanaf 31 maart op Eén.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: