Vlaanderen krijgt niet genoeg van Bart Peeters. Vanwege een volle Lotto Arena-agenda eind 2024 worden er nu extra concerten voorzien in het voorjaar 2025, waaronder ook de allereerste namiddagvoorstelling. Op de (voor velen) vrije dag op donderdag 1 mei 2025geeft Bart Peeters voor het eerst een ‘matinee’ voorstelling om 14u30. Ook op zaterdag 3 meiwordt een extra concert (avond) voorzien. Tickets zijn meteen te koop via www.lotto-arena.be.

Door de aanhoudende vraag van jonge families concerteert Bart Peeters nu ook in de namiddag. Al sinds de eerste reeks Deluxe-concerten was er een aanzienlijke druk voor een concert overdag, om zo ook families met (jonge) kinderen de kans te geven om mee te genieten van deze unieke concertreeks. Dit staat nu gepland op donderdag 1 mei 2025 om 14.30 uur.

Bart Peeters kondigt vandaag niet alleen extra concerten aan maar ook de gloednieuwe single “Mannen Zijn Idioot”. Niets dan de waarheid en uit het leven gegrepen, verpakt in een popliedje. Goed voor enthousiasme bij zeker de helft van zijn publiek!

g>Bart Peeters Deluxe op 27, 29 & 30 november en 3, 4, 6, 7, 10, 11 & 12 december 2024 en ook donderdagnamiddag 1 mei en zaterdag 3 mei 2025! Tickets zijn te koop via www.lotto-arena.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over