De populaire en succesvolle Britse singer-songwriter beabadoobee heeft de single Coming Home uitgebracht in aanloop naar haar nieuwe album This Is How Tomorrow Moves. De plaat verschijnt op 16 augustus via Dirty Hit.

Je kunt de track hier op Spotify luisteren.

Op het album This Is How Tomorrow Moves, opgenomen in de studio van de veelzijdige legendarische producer Rick Rubin in Malibu (van Beasty Boys en Run DMC tot Metallica, Red Hot Chilli Peppers en Slayer), bereikt beabadoobee een nieuw niveau van haar capaciteiten als songwriter. Ze heeft zich ertoe gezet om nieuwe grenzen van kwestbaarheid te verkennen en ontwikkelen en deze te verpakken in verhalende songs met pakkende melodieën.

beabadoobee is de artiestennaam van Beatrice Laus. Ze is geboren op de Filipijnen en opgegroeid in Londen. Inmiddels is ze uitgegroeid tot een Britse indie-icoon en heeft met ruim 8,5 miljoen volgers een enorme en toegewijde Gen-Z fanbase opgebouwd.

In 2020 debuteerde beabadoobee met Fake It Flowers die in de Britse Top 10 van de Album Chart binnenkwam. De opvolger Beatopia uit 2020 werd zelfs een Top 5 album. Met 5 EP's en 2 albums op zak heeft ze BRIT Award en BBC Sound Of nominaties binnengehaald en de NME Radar Award gewonnen, en is haar muziek tot nu toe meer dan 5 miljard keer gestreamd.

Onlangs heeft beabadoobee in Noord Amerika Taylor Swift vergezeld als support tijdens de Eras Tour. En eerder deelde ze in die hoedanigheid ook het podium met o.a. The 1975, Halsey en Clairo

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over