De krachtige stem van Becky Hill heb je ongetwijfeld al door de speakers van je radio horen knallen. Onder andere ‘Afterglow’, ‘Gecko (Overdrive)’, 'Crazy What Love Can Do' en ‘Remember’ zijn het bewijs dat Becky Hill weet hoe ze hits moet maken! Binnenkort kan je ook in real life genieten van de leading lady van de Britse muziekscene, op woensdag 10 april 2024 komt ze naar Trix in Antwerpen! Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 8 december om 10u via livenation.be.

Becky Hill’s uitzonderlijke stemgeluid werd ontdekt tijdens haar deelname aan The Voice UK in 2012. Sindsdien werkte ze al samen met een aantal van de grootste namen in de dancemuziek, zoals David Guetta, Tiësto, Netsky, Sigala en nog vele anderen. Ze is zonder twijfel een van de meest uitzonderlijke talenten van de UK, met twee BRIT Awards, achttien Top 40-singles en miljarden streams. De combinatie van haar vaak emotionele songwriting, catchy melodieën en beats is telkens een recept voor succes. Met haar nieuwste single ‘Disconnect’, samen met Chase & Status, heeft ze weer een hit vast in het genre dat haar nauw aan het hart ligt: drum and bass. Kom in het voorjaar genieten in Trix van haar sensationele liveshow met ongelooflijke vocals en bakken vol podiumprésence!

Tickets voor het concert op woensdag 10 april 2024 in Trix kosten €29 (inclusief servicekosten) en zijn vanaf vrijdag 8 december om 10u verkrijgbaar via livenation.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over