In de week van 7 januari zien we in Iedereen beroemd hoe de droom van Hilde Van den Eynde uitkomt: Hilde is gek van het circus en gaat er nu zelf aan de slag. Verder sprokkelt Iedereen beroemd bijzondere verhalen in Heers, Hooglede, Aalst, Jette en Lille.

Hilde Van den Eynde (46) uit Londerzeel begint aan een heel bijzondere week. Al jaren is ze een grote fan van circus Pipo. Elk weekend zoekt ze er haar vaste stek op in de tribune. Ze houdt zo veel van het circus dat ze ook wel eens wil proeven van het échte circusleven. Daarom heeft ze aan de mensen van circus Pipo gevraagd of kon.

Deze week gaat ze voluit voor haar droom: ze neemt een week lang afscheid van haar vaste bureaujob om intrek te nemen in het circus. Zeven dagen lang zal Hilde in een caravan wonen en deelt ze lief en leed met de circusfamilie...

En als kers op de taart mag ze - als alles meezit – aan het einde van de week een eigen circusact uitvoeren!

Iedereen beroemd zet zijn zoektocht naar bijzondere verhalen verder en bezoekt in de tweede week van 2013 de volgende plekken: Heers, Hooglede, Aalst, Jette en Lille. Een reporter en cameraploeg gaat in de gemeente op zoek naar dagverse quotes en beelden en maakt in elke gemeente een verrassende Ter plekke-reportage.

Iedereen beroemd: van maandag tot en met vrijdag om 19.40 u. en een compilatie op zaterdag om 19.35 uur op één

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: