Figureren in de nieuwe telenovelle Camille, karten met Koen Wauters en Laura Tesoro, bowlen met Jens Dendoncker en Julie Van den Steen, een ochtend achter de schermen met Maarten & Dorothee of karaoke zingen met Tine Embrechts en Nathalie Meskens: je kan het zo zot niet bedenken of het zit in de prijzenpot van LotJEZ!

LotJEZ!, de 23 zotste prijzen met Bekende Vlamingen

Bekend Vlaanderen schaart zich nu ook massaal achter JEZ!. Via de grootste goede doelen-tombola ooit, de LotJEZ!, stellen ze hun talenten en hun zotste zelve ten dienste van JEZ! En dat met maar liefst 23 unieke belevingen. De opbrengst van de tombola gaat uiteraard naar het JEZ!-fonds en wordt verdeeld onder de 200 deelnemende organisaties die zich inzetten voor jongeren in Vlaanderen en Brussel.

In de prijzenpot van LotJEZ! zit voor elk wat wils: van een huiskamerconcert van Metejoor of een padelwedstrijd met Andy Peelman en Guga Baúl tot een gastrol in ‘Familie’. Wie wat tot rust wil komen kan een yoga sessie winnen bij Margot Hallemans, durfals maken dan weer kans om te gaan boksen met Birgit Van Mol of een avonturenparcours af te leggen met Dina Tersago en Kürt Rogiers. Toch iets meer het romantische type? Dan kan Ruth Beeckmans voor een uniek huwelijksaanzoek zorgen.

​Andere mogelijkheden zijn: een kijkje nemen achter de schermen van het VTM NIEUWS met Stef Wauters, thuis samen koken met Piet Huysentruyt, een escaperoom induiken met Staf en Mathias Coppens of een chocoladeworkshop door Julius & Dominique Persoone. Het zijn maar enkele van de vele belevingen in de zotte prijzenpot van de LotJEZ!.

Alle prijzen vind je op https://www.jezofficial.be/lotjez

5 euro per tombolaticket

De LotJEZ! zijn vanaf vandaag online te koop via www.jezofficial.be voor 5 euro per tombolaticket. Via de site kunnen kopers zich registreren en specifiek kiezen voor welke prijs ze willen meedingen met de aangekochte LotJEZ!. Daarnaast trekken de komende maanden tal van JEZ!-supporters de baan op om papieren LotJEZ! te verkopen.
​De actie loopt tot 31 maart en op maandag 3 april worden de winnaars bekend gemaakt in het bijzijn van een gerechtsdeurwaarder. LotJEZ! is een initiatief van de Koning Boudewijnstichting ten voordele van het JEZ! Fonds i.s.m. DPG Media en de Nationale Loterij.

JEZ! van, voor en door jongeren

JEZ!, het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius voluit hun schouders onder zetten, is de opvolger van Rode Neuzen Dag. Een nieuw, aanstekelijk en creatief verhaal dat àlle jongeren een stem wil geven.
​JEZ! organiseert de grootste goede doelen-actie voor en door jongeren, en haalt samen met heel Vlaanderen geld op voor zo’n 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren van 6 tot 21 jaar.
​Een gift doen om het JEZ!-fonds te steunen kan via www.jezofficial.be. Hier kan ook een actie geregistreerd worden om geld in te zamelen voor de geselecteerde projecten.

Volg zeker ook de socials @jezoffical.be om meer te weten over JEZ!.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over