Op 14 september vindt er op het circuit van Zolder een uniek evenement plaats. De Monster Jam wagens nemen die dag het race-circuit in voor een grootse demonstratie. Voor de gelegenheid kruipen een aantal bekende Belgen achter het stuur van de monsterljke wagens. Joël Smets (Motorcross kampioen), Fred Bouvy (rallypiloot) en Joke Vandevelde (ex-Miss België) hebben al laten weten de uitdaging aan te gaan. Verschillende van de bekende Monster Jam wagens zullen van dichtbij te bekijken zijn. Ook de Gravedigger, het bekendste "monster" is van de partij.

Monster Jam Driving Experience
Donderdag 14 september van 10u tot 17u
Circuit Zolder

Intussen zijn ook al meer dan 15.000 tickets verkocht voor de Monster Jam shows in het Sportpaleis. Monster Jam houdt België in de ban. Na de vorige succesvolle doorgangen van de trucks in het Sportpaleis, ziet het er naar uit dat Monster Jam ook dit jaar voor volle zalen zal te zien zijn.

De nieuwe wagens Batman en Taz kunnen duidelijk op veel bijval rekenen. Zes monster trucks zullen het Sportpaleis laten daveren. Ook de fenomenale stuntmannen van de Freestyle Motocross, onder leiding van Belgisch kampioen Jimmy Verburgh, zullen er weer bij zijn. Monster Jam is een aardige reputatie aan het opbouwen in Antwerpen. Het is een niet te missen evenement voor de hele familie !

Monster Jam
Sportpaleis, Antwerpen
Vrijdag 6 oktober - 20u
Zaterdag 7 oktober - 14u
Zaterdag 7 oktober - 20u
Zondag 8 oktober - 14u

Info & tickets :
Ticketprijs : 39 euro – 32 euro – 26 euro (incl. reserveringskosten,excl.verzend kosten)
De tickets kunnen vanaf vandaag gereserveerd worden via0900 45 045 – www.monsterjam.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: