Beliebers halen Believe naar Belgische bioscopen

De tweet ‘BENELUX Belgium Netherlands Luxembourg: We need to convince 1 to bring u #BELIEVEMOVIE’ bleef niet onopgemerkt door de Beliebers, zoals de fans van superster Justin Bieber heten.   

De voorbij dagen werden filmdistributeur KFD en tal van bioscoopuitbaters overstelpt door vragen naar de nieuwe film van Justin Bieber, BELIEVE. Alle mogelijke kanalen werden gebruikt om druk uit te oefenen : facebook, twitter, duizenden retweets, honderden favorites, talloze reacties en eigen fan tweets vormden al snel een heuse tweetstorm.  En dat om de Belgische Beliebers een kans te geven de nieuwe film van hun idool in de bioscoop te zien.  Het digitale offensief bleek een slimme stunt te zijn van de filmproducent: de fans mobiliseren om én druk te zetten op filmdistributeurs én de film tot de laatste Belieber bekend te maken.  Het gevolg: op 1 januari is Justin Bieber’s BELIEVE te zien in de Belgische bioscopen. 

Sinds gisterenavond is de voorverkoop gestart en het loopt nu al storm voor de reserveringen. 

Over Justin Bieber’s Believe : 

Na de wereldwijde hit Never Say Never is Justin Bieber nu te zien in een gloednieuwe film.  Met hoogtepunten van zijn waanzinnige BELIEVE concerttour, maar vooral met veel beelden uit zijn jeugd. Of hoe een muzikaal jongetje uit Canada het grootste idool alive werd.  En hoe hij nu uitgroeit tot één van de hotste sterren ter wereld.  Kijk mee backstage én on-stage, gil mee met de fans en beleef het alsof je er zelf bij bent ! 

De regie is in handen van Jon M. Chu (Step Up 3D, Justin Bieber’s Never Say Never, G.I. Joe: Retaliation) en naast Justin Bieber zijn ook Usher, Will i Am, Nicki Minaj, Ludacris en Jeremy, Jazmyn en Jaxon Bieber te zien in de film. 

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over