"Gotitas de Amor” is de titel van het nieuwe album van Belle Perez dat sinds 24 augustus in de winkelrekken ligt en reeds een groot succes is. De eerste single “El mundo bailando” begin dit jaar knalde meteen op nummer één binnen in de Ultratop-50. “Ave Maria”, de tweede single uit het nieuwe Perez-album werd officieel voorgesteld tijdens de succesvolle Mega Latino Concerten in het Antwerpse Sportpaleis en kan bestempeld worden als een ware zomerhit! De gelijknamige single “Gotitas de Amor” kent intussen alvast bijzonder veel bijval én er is verregaande buitenlandse interesse voor zowel deze song als voor het album. Op “Gotitas de Amor” staan stuk voor stuk nieuwe pareltjes van dé Latino-Trots van de Lage Landen zoals “Ay Mi Vida”, “Fiesta”, “Salomé” en “Amor Latino”. Het is vooral ook uitkijken naar de schitterende ballade “Hoy (Le Pido A Dios)” en de akoestische versie van “El mundo bailando” recht van de tafels van Het Sportpaleis op Belle’s nieuwe album!

Dankzij Free Record Shop en het Waasland Shopping Center kan jij op zaterdag 9 september om 14u30 Belle Perez live aan het werk zien. Na de showcase gaat Belle haar nieuwe album signeren in de Free Record Shop van het Waasland Shopping Center.

Jean-Pierre Demeuter, Commercieel Manager Free Record Shop is verheugd dat hij Belle Perez mag ontvangen voor een exclusieve showcase : “Dit niet alleen om onze klanten te bedanken voor het vertrouwen in Free Record Shop maar om de artiesten van eigen bodem te ondersteunen. Belle Perez op het podium staat garant voor ambiance en sfeer; het is een topartieste dus dit is de ideale gelegenheid om haar aan het werk te zien!”

Voor meer info over Belle Perez:
www.belleperez.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: