MEAU en MAKSIM samen op zaterdag 12 augustus in OLT Rivierenhof was al de betere line-up van de meest populaire Nederlandstalige popartiesten van het moment. Voeg daar nog Berre aan toe, en je hebt het perfecte recept voor een ideale zomerse concertavond met toptalenten van eigen bodem! Tickets zijn beschikbaar via livenation.be en oltrivierenhof.be en kosten €25,50 en €22,50 (inclusief servicekosten).

Berre Vandenbussche zong al twee jaar de longen de pannen van het dak in de garage van zijn ouderlijke huis en de ondergrondse parking van de lokale Delhaize totdat de video’s met zijn gevoelige en unieke interpretatie van populaire songs viraal gingen op TikTok. De cover “Lost Without You” (Freya Ridings) bereikte meer dan een miljoen views. In mei 2022 bracht Berre zijn eerste eigen geschreven single “Say My Name” uit bij Universal Music. Een monsterhit! Inmiddels bekroond met een platinum award in België. Al snel was hij te gast bij nationale & internationale radio- en tv-zenders en mocht hij spelen op podia en festivals waar hij tot dan toe enkel van kon dromen.

Opvolger “Better Off Alone” was eveneens een giga succes (gouden award) en ook zijn nieuwste single “Thrill Of It All” kampeert al weken bovenaan in de hitlijsten. Met nieuwe muziek en een drukke zomer in het vooruitzicht is het een eer om Berre te kunnen strikken als special guest bij MEAU en MAKSIM in het OLT!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: