Na de succesvolle release van haar zevende studio album RENAISSANCE, kondigt wereldster BEYONCÉ vandaag RENAISSANCE WORLD TOUR aan. Het is haar eerste solotournee in meer dan zes jaar. Op zondag 14 mei houdt de tournee halt in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De ticketverkoop start op vrijdag 10 februari om 10u via ticketmaster.be. BeyHive members genieten van een exclusieve presale.

De nieuwe tournee, geproduceerd door Parkwood Entertainment en gepromoot door Live Nation, start op 10 mei in de Friends Arena in Stockholm stopt onder meer in Cardiff, Edinburgh, Sunderland, Parijs, Londen, Marseille, Amsterdam en Warshau. De tournee maakt nadien de oversteek naar Noord-Amerika voor shows in onder andere Toronto, Chicago, East Rutherford, Atlanta, Las Vegas, Los Angeles en Houston.

RENAISSANCE WORLD TOUR komt ook naar Brussel, Barcelona, Keulen, Frankfurt en Hamburg in de periode mei-juni. Andere Noord-Amerikaanse steden die bezocht worden zijn Boston, Charlotte, Dallas, Detroit, Kansas City, Louisville, Miami, Minneapolis, Nashville, New Orleans, Philadelphia, Pittsburgh, San Francisco, St. Louis, Tampa en Vancouver.

Net zoals bij eerdere tournees wil Beyoncé ook naast het podium het verschil maken met BeyGOOD, de stichting die ze in 2013 oprichtte om overal ter wereld mensen en programma’s te steunen. BeyGOOD zet de ingeslagen weg van de filantropie verder en focust op het uitbouwen van economische gelijkheid door organisaties te ondersteunen die kansarme gemeenschappen helpen. Ze krijgen toegang tot studiebeurzen, stagemogelijkheden met de optie op een job en andere middelen om ondernemingszin te ondersteunen.

Tickets voor het concert op zondag 14 mei 2023 in het Koning Boudewijnstadion zijn vanaf vrijdag 10 februari om 10u te koop en variëren van 182,50 euro, 144,70 euro, 106,90 euro, 101,50 euro, 79,90 euro tot 63,70 euro. De ticketprijzen zijn inclusief servicekosten en mobiliteitsbijdrage. Tickets zijn uitsluitend te koop via ticketmaster.be dat ook een mooi aanbod VIP packages aanbiedt.

Voor meer info, ga naar beyonce.livenation.com and tour.beyonce.com.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over