De Amerikaanse hardrockers van Black Stone Cherrystaan komende zondag al op het podium van Graspop Metal Meeting, maar komen in het najaar opnieuw naar België! Op vrijdag 15 november 2024 is Het Depot in Leuven the place to be om er hun nieuwe album ‘Screamin’ At The Sky’ live te ontdekken. Als special guest brengen ze Ayron Jones mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 19 juni om 11u via biebob.be, livenation.be en hetdepot.be.

Black Stone Cherry werd meer dan twintig jaar geleden opgericht in Kentucky door vier vrienden die muziek begonnen maken om te ontsnappen aan de verveling. Al snel werden ze een sensatie in de lokale rockscene en trokken ze de aandacht van grote labels. Hun titelloze debuutalbum kwam uit in 2006 en sinds ‘Devil and the Deep Blue Sea’ (2011) vullen ze arena na arena. Op 29 september verschijnt hun achtste album ‘Screamin’ At The Sky’, dat barst van oprechte lyrics, riffs om op te headbangen, denderende drums en een sterk staaltje muzikaliteit. Dit najaar live te ontdekken in Het Depot!

“There is a lot of darkness on this album - I bared my soul - but it always foreshadows light at the end of the tunnel.” – Black Stone Cherry zanger en gitarist Chris Robertson

Tickets zijn beschikbaar vanaf woensdag 19 juni om 11u via biebob.be, livenation.be en hetdepot.be en kosten €38 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: