Een nieuwe stap is aangebroken voor de koppels: het samenwonen. Vanaf nu delen ze lief en leed onder hetzelfde dak. En moeten ze een evenwicht zien te vinden in hun drukke werk- en privé agenda’s.

Tim en Elke ontwaken voor het eerst in hun gezamenlijk appartement. Dat het goed zit tussen hen, is geen geheim, en beiden kijken ernaar uit om te zien of het in het dagelijks leven even vlot verloopt als op de huwelijksreis. Elke, die zelf nooit een hond heeft gehad, maakt kennis met het huisdier van haar man. “Het is wel even wennen, dat we daar ook rekening mee moeten houden. Ze is eigenlijk zo lelijk dat ze schattig wordt”, lacht ze. In deze zesde aflevering op maandag 4 maart maakt Elke ook kennis met Tims vrienden. Ze is zenuwachtig voor die vuurdoop.

Jolien en Lenny lachen en flirten er nog steeds op los. Genoeg tijd vinden voor mekaar, kan misschien een moeilijker punt worden want Lenny werkt ’s avonds in zijn frituur en daarna geeft hij ook nog voetbaltraining. Jolien maakt van de gelegenheid gebruik om bij te praten met een vriendin en te vertellen hoe de huwelijksreis was.

Stijn leidt Joke rond in zijn appartement. “Daar staat Lego van Lord of the Rings, Star Wars,… Het valt echt wel op dat ik wat fantasy minded ben”, lacht Stijn. Benieuwd hoe Joke erop zal reageren.

Victor en Line praten met expert Wim Slabbinck over de vraagtekens die ze beiden hadden op huwelijksreis.

WEKELIJKS ONLINE MAGAZINE ‘MEER BLIND GETROUWD’ - MET NOG MEER NIEUWS EN EXTRA’S OVER DE REEKS

Wekelijks kunnen de fans meteen na de aflevering op TV, terecht op vtm.be voor het online magazine ‘Meer Blind Getrouwd’ voor nòg meer nieuws over en extra’s uit de reeks!

Wat zeiden familie en vrienden tegen de babbelbox op de trouwfeesten, en wat vinden de koppels daarvan? Ze bekijken samen de beelden terwijl hun reactie wordt gefilmd. In enkele reportages wordt met de deelnemers dieper in gegaan op iets wat opviel in de aflevering. Bekende getrouwde koppels worden aan de tand gevoeld over verschillende thema’s naar aanleiding van enkele fragmenten uit de uitzending. Wat zag je niet op TV? En hoe beleven de deelnemers de uitzendingen, nu ze herkend worden op straat? Hoe leefden ze ondergedoken? Tot slot brengt ‘Meer Blind Getrouwd’ exclusieve previews van de volgende aflevering. Kortom: nieuws en extra’s om ook online van te smullen.

Blind Getrouwd is live en uitgesteld te bekijken via vtm.be en de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over