Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de chiro in Zwijndrecht de bloesemfeesten. Dit weekend vinden die opnieuw plaats aan de dwarslaan in Zwijndrecht waar een grote feesttent zal opgesteld staan.

De festitiviteiten duren 3 dagen en we mogen zeggen dat het een prachtaffiche is. We zullen ze dan ook zeer kort overlopen.

Vrijdagnamiddag is er een shownamiddag voor andersvalide en senioren waar Sam gooris, Rudy Jones en Bart Kaëll zullen langskomen.

S'avonds komen niemand minder dan Axel Daesseleire, Turntabe Dubbers, Squadra Bossa ft buscemi &livingstoon langs.

Zaterdagmiddag is er een bloesemrun voorzien en is er massa's randanimatie voorzien en s'avonds is het de grote showavond want dan komen niemand minder dan Pim & Katerine uit star academy langs maar ook Lasgo vs Ian van Dahl en wordt er nadien nog doorgefeest op discobar Invaders.

Zondagvoormiddag is er een grote bloesembrunch voorzien en in de namiddag is er natuurlijk weer de vele randactiviteiten die openzijn om dan s'avodns Nailpin, The Kids, Woodface en 'Thof van Commerce op het podium zien te verschijnen.

Ons lijkt dit zeker en vast de moeite om eens een kijkje te komen nemen dus wij zouden zeggen haal nog snel u tickets in voorverkoop en kijk zeker eens op www.bloesemfeesten.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: