Met riffs vol vurige solo's is Bob Doug heavy, bluesy & oozing rock'n'roll. Terug met hun nieuwe single 'Nightshift', neemt de band uit Brussel je mee op een hogesnelheidsachtervolging door de Amerikaanse woestijn. Doe de ramen van je Ford Mustang naar beneden, draai de volumeknop naar het maximum en schakel naar de vijfde versnelling. Wees voorzichtig als ze je pad kruisen!

Twee jaar na de release van hun album “Mirage” heeft Bob Doug zijn nieuwe single 'Nightshift' uitgebracht. In 2022 omschreef de Nederlandse website Bluestownmusic de track 'Driven By Sex' als een mix tussen Triggerfinger en Motörhead.

Music In Belgium gebruikte onder andere Cream, Chuck Berry en B.B. King als referenties voor deze dynamische Belgische band met een hoge rock 'n roll-dichtheid. Luminous Dashomschreef het album 'Mirage' als een zalige schijf.

From left to right: El Gringo Terminado [Drums]. Bob Doug [Guitar-lead]. Mr Justice [Keys]. Jey of Mass Destruction [Bass].

Bob Doug is niet nieuw in België. Het publiek heeft de band al kunnen ontmoeten op de podia van de Ancienne Belgique en de Zik-Zak, op het Ronquières Festival, Fête de la Musique, Brussels Summer Festival en vele andere.

  • « Bij een concert van het Bob Doug trio gaat het om het opbouwen van een rauw rockgeluid waarin je de ziel van bluesrock en rock'n'roll (the real thing) kunt horen, maar ook het begin van de funkrockbeweging, en niet te vergeten de felle kleuren en warmte van de Amerikaanse woestijn. » Music In Belgium
  • « Een jongeman om zeker in de gaten te houden. » Le Soir (MAD)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over