In hun zoektocht naar de ware liefde moeten de boeren en boerinnen geregeld belangrijke keuzes maken, en dat was in de 7de aflevering van Boer zkt Vrouw op maandag 6 oktober 2014 niet anders. De dolverliefde boerin Kelly koos er eerder al voor om voluit voor Antoine te gaan en Luc hoefde niet meer te kiezen want hij had reeds 2 logées op de boerderij. Het waren Peter-Jan, Ruben en Nathalie die een moeilijke knoop moesten doorhakken.

De 31-jarige koeienboer Peter-Jan uit Oedelem had met alle vrouwen een klik, maar besloot om Liesbeth naar huis te sturen. Goed nieuws dus voor Sylvia (links) en Ellen (rechts), die nog enkele dagen langer op de boerderij mogen logeren.

Ruben, de Waarschootse benjamin van de reeks, nam afscheid van Carly. Kitty (links) en Mallica (rechts) mogen dus nog even de handen uit de mouwen steken op de Oost-Vlaamse boerderij.

De 23-jarige Nathalie uit Merchtem, moest niet één maar twee jongens naar huis sturen, nadat ze vier jongemannen uitnodigde op de boerderij. De goedlachse boerin met het kleine hartje kreeg het moeilijk voor het keuzemoment maar staat achter haar besluit. Ze nam afscheid van Mathias en Timothy, en wil Geoffrey (links) en Mathijs (rechts) nog beter leren kennen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over