Naast zijn acteerprestaties in musicals en tv-series als ‘Smeris’ en ‘Flikken Maastricht’, is de Nederlandse Boris van der Ham ook zanger. Na onder andere zijn nummers ‘Onderweg Naar Jou’ en ‘Niemand Dan Wij’, brengt Boris nu zijn nieuwste single ‘Lentekriebels’ uit.

De dagen worden langer en de winter lijkt al bijna voorbij. Iedereen kijkt uit naar de lente, waardoor het lentegevoel begint te kriebelen. Boris' nieuwste single ‘Lentekriebels’ is dan ook een echte meezinger voor de lente. “Het refrein van ‘Lentekriebels’ is ooit ontstaan in de bus tijdens een theatertournee. Het is een erg vrolijke boodschap. Wintertenen, herfstbuien of zomersproeten kunnen soms vervelend zijn. Maar niemand klaagt ooit over lentekriebels. Wat een fijn gevoel is het om na de donkere winter buiten te komen met de zon op je gezicht en de eerste vogeltjes te horen fluiten! Van lentekriebels heb je geen last, die draag je met plezier mee!”, zegt Boris met de glimlach.

De videoclip is beschikbaar op Youtube en andere socialmediakanalen van Boris van der Ham. Deze clip werd gedraaid in het pitoreske Hollandse Ransdorp. In de clip is onder meer de Vlaamse acteur Steven Roox te zien (o.a. 'Come from Away', 'Tina Turner – de musical').

'Lentekriebels', de nieuwe single van Boris van der Ham, kan u beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer informatie
Meer over